Jury

De jury van de Scare Awards bestaat uit mensen uit de industrie. Alle leden van de jury hebben hun sporen verdient door het organiseren van events of het reviewen hier van.

Het process

Het beoordelingsproces verloopt in de volgende stappen

j

Beoordeling

De jury leden beoordelen alle events die ze dit jaar bezocht hebben. Hoe meer events een jury lid bezocht heeft hoe zwaarder zijn stem mee telt. Organiseert het jury lid zelf een event? Dan mag dit event niet beoordeeld worden door dit jury lid

Short list

Uit de beoordelingen komt een short list. Deze lijst wordt online bekend gemaakt. 

Stemmen

De jury leden mogen hun top 3 per categorie bepalen. De jury moet deze top 3 schriftelijk motiveren. Ook hier voor geldt: niet stemmen op eigen events en hoe meer events je hebt bezocht hoe zwaarder de top 3 mee telt.
Bij gelijk spel heeft de voorzitter de doorslaggevende stem.

Jury raport

Na de uitreiking van de Scare Awards wordt er een jury rapport online gepubliceerd. Hier in staat de samenvatting van de beoordeling en stem ronde van de jury.

Categories

Jury leden

De uitrijking

De Scare Awards worden uitgerijkt tijdens het Scare Fest op het Scare Event. De Nederlandse Scare en Halloween Conferentie.

De Jury

Alleen de voorzitter van de jury is op dit moment openbaar. De jury wordt bekend gemaakt na de publicatie van de short list.

Dennis van Breukelen

Dennis van Breukelen

Voorzitter