De halloween-events hebben vorig seizoen weer op volle sterktes mogen draaien. Zowel grote als kleine events pakten uit met nieuwe zones, spookhuizen en verhaallijnen. Mede hierdoor lagen de bezoekersaantallen weer ontzettend hoog. Maar welk event sprong er nu echt uit? Stem op jouw favoriet en wie weet wint dit event op 15 april 2023 de felbegeerde publieksprijs tijdens de uitreiking van de Scare Awards op het Scare Event.

De scare- en halloweenindustrie is groeiende en om hier erkenning aan te geven heeft Scare Network de Scare Awards in het leven geroepen. Deze awards bestaan uit 6 juryprijzen en een publieksprijs. En de uitslag van deze publieksprijs ligt helemaal in handen van de bezoekers.

Tijdens voorgaande edities van het Scare Event werd de publieksprijs twee keer eerder uitgereikt. De eerste keer won Toverland de award met hun Halloween Nights. Vorig jaar ging de prijs naar Avonturenpark Hellendoorn met Screams. Wie de prijs deze keer gaat winnen ligt helemaal aan jou.

Stem hier op jouw favoriete event

LET OP: Na het stemmen zullen de stemmers een e-mail met daarin een link ontvangen. Klik op deze link om jouw stem te bevestigen. Doe je dit niet, dan zal jouw stem niet worden meegeteld. Zo heeft de organisatie vorig jaar 236 stemmen ongeldig moeten verklaren.

De uitreiking van alle Scare Awards zullen om 21:00 uur plaatsvinden tijdens het Scare Event in Avonturenpark Hellendoorn.

Tickets bestel je eenvoudig op www.scareevent.nl